sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala

2024. március 28. 07:08 - SzerzoiJogvedettTartalom

Blog - és Klubhírek

ket-uj-konyv.png

Szép napot!

Boldogan jelezzünk, hogy végre Bernáth Réka "Sherlock Holmes kalandjai" és K. Balázs "Sherlock Holmes rejtélyek könyve" is megérkezett törzshelyünkre a Deák Ferenc Könyvtárba. Így az I. Könyvcsomaggal (16 kötetet), illetve a II. Könyvcsomaggal (7 darabot,) összesen 23 könyvet adományoztunk a bibliotéka és olvasói számára a Sherlockian Könyvfelajánlás programunk keretében. Nagyon szépen köszönjük minden kedves felajánló ajánlatát, bizalmát és jószándékát. Mint blogunkon nyomon követhető minden kötettel elszámoltunk, mindenki könyve valóban megérkezett törzshelyünkre, ahol a Deák Ferenc Könyvtár állományának részévé vált, szabadon kölcsönözhető.

kunszentmiklosi-ifjusagi-egyesulet.png

Szeretnénk megköszönni a Kunszentmiklósi Ifjúsági Egyesületnek, hogy együttműködésbe lépett velünk, a Magyar Sherlock Holmes Clubbal. Az új támogatónk technikai segítségekben lesz támaszunk. FaceBook oldaluk: Kunszentmiklós Helló

molino.png

Élve az Alba Nyomda (printeraktiv.hu) egyik akciós ajánlatával, rendeltünk magunknak molinot. Mérete 50x50 centiméter és akár kültéri eseményeken is használható. A terméket még picit egyengetnünk kell, de már most nagyon örülünk neki. Nagyon szépen köszönjük az Alba Nyomdának!

És köszönjük szépen Sváb József grafikusművészünknek, aki az egykori kis címerünket nagyobbá varázsolta, hogy például ilyen dolgaink elkészülhessenek.

Mint már jeleztük idén két, ha nem is kimondottan Sherlock Holmes-os, de kedvenc detekítvünkhöz igen jól köthető előadást szervezünk a Deák Ferenc Könyvtárba. Ezek időpontjai a következők lesznek:

2024. május 6. (hétfő) - 17 óra
- téma: művészet


2024. május 15. (szerda) - 17 óra
- téma: krimi, nyomozás

Hamarosan jelentkezünk a további részletekkel!

Szeretnénk jelezni, hogy klubelnökünk krónikus betegsége miatt úgy tűnik, hogy médiaszerepléseinket egyenlőre ismét felfüggesztjük. Úgy látszik őszig. Idén már szerencsére volt megjelenésünk az Index.hu és a Blog.hu oldalain, illetve rólunk írt a Szabad Föld újság is, hazánk egyik legolvasottabb magazinja. Klubunk elnöke SherlockExtra - nem fertőző - betegségei mellett ugyan várhatóan részt vesz a közelgő klubeseményeinken, de előadást nem tart. Köszönjük a megértést!

einstein-tudos.png

Elkészült tudományos rovatunk, amelyben a kedvencünkről és a tudománnyal kapcsolatos posztjaink érthetőek el, jónéhány teljes terjedelmű előadásokkal online videón: Tudomány

Ezen tudományról szóló rovatunk sok egyéb érdekességggel együtt blogunk oldalsó menüjéből érthető el, ami mobilon sajnos nem látszik, így érdemes más eszközökön követni oldalunkat.

jeremy-brett-conan-doyle.jpg

Április 24-én, szerdán lesz pontosan 40 éve, hogy bemutatták Jeremy Brett "Sherlock Holmes Kalandjai"-nak első részét, a "Botrány Csehországban"-t az Egyesült Királyságban. Ebből a jeles alkalomból ünnepi poszttal szeretnénk készülni Nektek, reméljük terveink megvalósulnak. Már dolgozni kezdtünk rajta és bizunk benne, hogy minden jól alakul.

Végül, de nem utolsósorban: Rendeztük az Index.hu címlapon és a Blog.hu címlapon járó posztjaink felsorolását itt a blogunkon. A magyar Sherlock Blog létezése óta az Index.hu-ra  15, míg a Blog.hu-ra 32 írásunk került már fel. Köszönjük szépen legfőbb médiapartnereink megtisztelő figyelmét, valamint kedvességét!

Ezzel blog- és klubhíreink végéhez érkeztünk.

Tisztelettel: a Magyar Sherlock Holmes Club

komment
sherlock.blog.hu - a Magyar Sherlock Holmes Rajongói Klub hivatalos oldala
süti beállítások módosítása